Костадин Костадинов обяви, че е бил включен от българин в сайта

...
Костадин Костадинов обяви, че е бил включен от българин в сайта
Коментари Харесай

Костадинов: Включен съм в списъка на „Миротворец“ от българин

Костадин Костадинов разгласи, че е бил включен от българин в уеб страницата " Миротворец ". Това напса той в пост в профила си във Facebook.

" Разбрах, че са ме присъединили в украинския лист на хора, нарочени за ликвидиране, перфидно наименуван " Миротворец ". Украинските фашисти не могат да ме уплашат - новината тук е друга. Оказа се, че в този лист ме е поставил българин от България. Много от другите българи в него също са добавено от наши, тукашни българи ", написа водачът на " Възраждане ".

И продължава: " Най-ужасното в цялата тази доносническо-предателска сага е дивашката наслада, която тази вест провокира измежду представителите на фашизмократичната общественост в България. Тази озверяла и изгубила всичко човешко в себе си паплач безусловно желае кръвта на враговете на американския режим у нас. Достатъчно е единствено незадълбочен взор из техните среди, с цел да се уверите сами в това - там искрено се приказва, че аз и доста други като мен би трябвало да бъдем убити. Причината - желаеме България да е свободна и самостоятелна страна, а не американска колония. Неслучайно ръководещите американски еничари желаят да отстранен Денят на свободата 3 март - за тях той е знак на българската независимост, който би трябвало да бъде погубен ", прибавя Костадин Костадинов.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР